BLEISWIJK

opslag – opslagruimte – opslagruimte huur

Opslagruimte van OPSLAGVOORWINDEN in Bleiswijk

OPSLAGVOORWINDEN is dé specialist in het aanbieden van opslagruimte in Bleiswijk. Sinds 2003 focussen wij ons op opslagruimte te verhuren in Bleiswijk en daarbij passend advies te geven over het formaat van de opslag. Daarnaast kijken wij met de klant mee hoe de opslagruimte perfect benut kan worden. Wij denken dus graag mee om een passende opslagruimte te vinden voor u! In Bleiswijk bieden we tijdelijke maar natuurlijk ook permanente opslag aan. Daarnaast werken wij ook met zakelijke klanten en ZZP’ers die flexibiliteit verwachten van hun partners. Voor speciale wensen, neem contact met ons op. Zo kunnen wij meedenken en tot een oplossing komen!

opslagvoorwinden locatie

Verschillende soorten opslagruimte te huur!

Bij OPSLAGVOORWINDEN Bleiswijk bieden wij meerdere formaten opslag aan. Deze hebben wij opgesplitst in 3 categorieën: small, medium en large. Binnen de 3 categorieën zijn er 3 tot 4 verschillende maten opslagruimte. Zo kunt u een opslagruimte huren van kleiner dan 2x2m, maar kan de opslag ook oplopen tot 6x2m! Zo is er voor iedereen in de buurt van Bleiswijk een passende opslagruimte te krijgen. De kleinere opslagruimte zijn handig voor bijvoorbeeld inventaris, archieven of gereedschappen. De wat grotere opslagruimte zijn handig voor als u aan het verbouwen of verhuizen bent. Deze ruimten beschikken over een roldeur zodat de gehele inboedel in de opslag past!

Self storage als opslagruimte!

Heeft u geen hulp nodig en bent u zeker van uw zaak? Dan hebben wij van OPSLAGVOORWINDEN self storage opslagruimte te huur in Bleiswijk. De opslagruimte is geconditioneerd wat betekent dat het niet extreem koud of warm kan worden in de opslag. Dit zorgt ervoor dat u van goederen tot levensmiddelen kunt opslaan. Het papierwerk van uw onderneming de deur uit? Ook dat kan doordat de opslag vochtvrij is. Opgeruimd staat netjes! Daarnaast is de opslagruimte in Bleiswijk is 7 dagen per week te bereiken, zodat u ten allen tijden bij uw opslag kunt komen.

Veilig en goedkope opslag

De opslagruimte in Bleiswijk is overkapt en goed beveiligd. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het opslaan van kostbare goederen. Er hangen camera’s en natuurlijk zit er op elke opslag een slot. Wel zo geruststellend toch? Wat nét zo geruststellend is, is de prijs van uw opslag bij OPSLAGVOORWINDEN! Wij vinden dat goede opslag niet duurt hoeft te zijn. Vandaar dat wij extra goedkope tarieven hanteren voor zowel particulieren als zakelijke klanten. En dat ook nog eens lekker dichtbij, in Bleiswijk.

Altijd in de buurt

Nu heeft u al genoeg voordelen gelezen over de opslag van OPSLAGVOORWINDEN in Bleiswijk. Maar, net zo belangrijk is de afstand van u tot uw opslag. Door onze centraal gelegen opslagruimte is het voor iedereen in Zuid-Holland makkelijk te bereiken! Van het openbaar vervoer tot met de auto, wij zijn in de buurt.

Nog even alle voordelen van OPSLAGVOORWINDEN op een rijtje:

 • Advies op maat

 • Een ruim aanbod van opslagruimte

 • Altijd in de buurt

 • De goedkoopste opslag in de regio

 • Geconditioneerde opslag

 • Camera’s en beveiliging

klanttevredenheid

EENVOUD IS TROEF

Opslag Voorwinden heeft op een tweetal locaties opslagruimtes voor u klaar staan. Ondanks dat onze insteek “eenvoud is troef” is, zijn deze units hypermodern en veilig!

De eenvoud zit hem in een een aantal voordelen, zoals flexibiliteit, degelijkheid, gemak en uiteraard een scherp tarief. Het huren van een opslagruimte bij ons is eenvoudig, gemakkelijk en wij zijn op beide locaties uitermate goed bereikbaar. Uw spullen staan veilig en uiteraard zijn wij van harte bereid u met advies bij te staan.

VRIJBLIJVEND VERZOEK

Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Vul dan uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op!

  DIRECT CONTACT

  085 002 8160 (Gouda)
  010 333 0227(Bergschenhoek)

  OF STUUR EEN BERICHT

  klantenservice@opslagvoorwinden.nl

  UNIT BEREIKBAAR

  Maandag t/m Vrijdag 8.00 – 19.00
  Zaterdag 8.00 – 13.00
  Zondag: gesloten

  DIRECT CONTACT

  085 002 8160 (Gouda)
  010 333 0227(Bergschenhoek)

  OF STUUR EEN BERICHT

  klantenservice@opslagvoorwinden.nl

  UNIT BEREIKBAAR

  Maandag t/m Vrijdag 8.00 – 19.00
  Zaterdag 8.00 – 13.00
  Zondag: gesloten