RUIMTE TEKORT IN HUIS

Geniet van de vrijheid van een opgeruimd huis. Krijg overzicht en vermijd onnodige zorgen. Berg daarom uw overtollige spullen op bij OPSLAG VOORWINDEN self storage!

RUIMTE TEKORT

Ruimte tekort in huis is een probleem die bijna iedereen wel overkomt. Dit zorgt voor onnodige stress en onrust. Om die reden is het handig om een opslagruimte te huren bij OPSLAG VOORWINDEN.

Het is in vier eenvoudige stappen geregeld:

 • Kies een opslagruimte
 • Reserveer de opslagruimte
 • Pak uw spullen in
 • Verplaats uw spullen van huis naar de self storage
ruimte tekort1

Thuis de ruimte – of toch de zolder opruimen

Geef uzelf thuis wat meer de ruimte. Denk aan een opgeruimde zolder, een lege schuur of een overzichtelijke voorraadkast. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel spullen die alle ruimte opslokken. Op deze momenten is het fijn om spullen buiten huis op te slaan, en dat zonder dat het veel kost. Dit kan bij OPSLAG VOORWINDEN self storage. Altijd in de buurt!

Opslag tijdens een opruiming

Krijgt u het benauwd van alle spullen om u heen? Ziet u door de bomen het bos niet meer? Dan is het hoog tijd om op te ruimen. Met een opslagruimte kunt u uw spullen gemakkelijk en veilig opslaan, zolang als u wilt.

Waarom opruimen?

 • Te veel spullen – Heeft u plaatsgebrek door alle spullen die u zelden gebruikt? Bewaar ze in een opslagruimte en voel een last van uw schouders vallen.

 • U verkoopt uw huis – Het perfecte moment om op te ruimen en zo de aandacht van potentiële kopers te trekken. Maak ruimte in huis en sla uw overtollige spullen elders op.

 • Kleiner gaan wonen – U wilt een kleinere woning, maar kunt geen afstand doen van uw dierbare familiestukken? Dat hoeft niet als u ze in een opslagruimte bewaart.

 • Een webshop vanuit huis – U hoeft uw spullen niet thuis op te slaan, zodat u snel al ruimte gebrek zult hebben. Door uw voorraad extern op te slaan, bespaart u kostbare ruimte.

VOORDELEN

Bereikbaarheid 94%
Faciliteiten 88%
Gemak 97%

BEREIKBAARHEID UNIT

08.00 – 19.00 UUR

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

Onze aanpak is nuchter, helder en vooral goedkoop.

Dit klinkt zo makkelijk maar de uitvoering ervan kan een stuk ingewikkelder zijn. Hierom hebben een aantal speerpunten ontwikkeld om u beter van dienst te zijn! Aandachtspunten die logisch lijken, maar die toch niet altijd in de praktijk worden gebruikt. Vandaar een kleine opsomming voor u, zodat u uw keuzes wellicht beter kunt maken!

 • Kies de hoeveelheid ruimte die u nodig hebt – Of het nu om enkele dozen gaat of een volledige inboedel, bij OPSLAG VOORWINDEN vindt u altijd de juiste opslagruimte.

 • Vraag advies  – Vaak hebt u minder ruimte nodig dan u denkt.

 • Ruime openingstijden voor toegang tot uw opslagruimte – Het brengen en ophalen van uw spullen is dus geen enkel probleem.

 • Van opslagruimte verwisselen – Wanneer u meer opslagbehoefte heeft, kunt u op elk moment naar een grotere opslagruimte overstappen. Zonder extra kosten!
 • Makkelijk in- en uitladen – U kunt het terrein oprijden en onze brede toegangen zijn geschikt om zo uw voorraad e.d. in en uit te laden.

BEL ONS 010 333 0227

WAAROM OPSLAG VOORWINDEN?

Opslagruimte huren bij Opslag Voorwinden, de beste optie voor uw spullen:

 • U betaalt alleen voor de ruimte die u nodig hebt

 • U bent niet gebonden aan een bepaalde huurperiode of opslagruimte

 • U hebt dagelijks toegang tot uw spullen

 • Met uw auto rijden tot aan uw opslagruimte, gelegen op de begane grond

 • Camera’s, hek met toegangscode, opslagruimtes met alle certificaten!

klanttevredenheid

EENVOUD IS TROEF

Opslag Voorwinden heeft op een tweetal locaties opslagruimtes voor u klaar staan. Ondanks dat onze insteek “eenvoud is troef” is, zijn deze units hypermodern en veilig!

De eenvoud zit hem in een een aantal voordelen, zoals flexibiliteit, degelijkheid, gemak en uiteraard een scherp tarief. Het huren van een opslagruimte bij ons is eenvoudig, gemakkelijk en wij zijn op beide locaties uitermate goed bereikbaar. Uw spullen staan veilig en uiteraard zijn wij van harte bereid u met advies bij te staan.

VRIJBLIJVEND VERZOEK

Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Vul dan uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op!

  DIRECT CONTACT

  06 53 980 398

  OF STUUR EEN BERICHT

  klantenservice@opslagvoorwinden.nl

  UNIT BEREIKBAAR

  Maandag t/m Vrijdag 8.00 – 19.00
  Zaterdag 8.00 – 12.00
  Zondag: gesloten

  DIRECT CONTACT

  06 53 980 398

  OF STUUR EEN BERICHT

  klantenservice@opslagvoorwinden.nl

  UNIT BEREIKBAAR

  Maandag t/m Vrijdag 8.00 – 20.00
  Zaterdag 8.00 – 12.00
  Zondag: gesloten