WAT IS SELF STORAGE?

Hier vindt u alle informatie wat betreft self storage, of zelfopslag. Een opslagmethode die door de eenvoud door steeds meer mensen gebruikt wordt.

SELF STORAGE

Opslagruimte huren bij OPSLAG VOORWINDEN is heel gemakkelijk. In 4 eenvoudige stappen is het geregeld. Kies een opslagruimte, reserveer uw opslagruimte, pak uw spullen in en verhuis uw spullen!

self storage2

Makkelijk zelf opslaan

De Nederlandse vertaling van Self Storage is Zelf Opslaan. Wij hebben ons hierin gespecialiseerd door tijdelijke of permanente opslag oplossingen aan te bieden. Wij hebben ons pand op een handige, veilige en betrouwbare manier ingericht zodat u onbezorgd uw huisraad, gereedschappen, voorraden of seizoensspullen bij ons kunt opslaan. OPSLAG VOORWINDEN Self Storage is interessant voor zowel particulieren als zakelijke huurders voor opslag.

Wat houdt Self Storage in?

Vooral tijdens een verhuizing of verbouwing is het handig om uw spullen tijdelijk ergens op te slaan. Bij OPSLAG VOORWINDEN Self Storage bieden wij de ruimte voor deze spullen. Kies een opslagruimte op maat zodat u precies datgene wat u tijdelijk wilt opslaan, kwijt kan. En wilt u in de loop van de opslagperiode wisselen van ruimte, dan kan dat.

Ruimte nodig voor uw bedrijf?

Heeft u behoefte aan een archiefruimte? Heeft u een voorraad van artikelen die verkocht worden via uw webwinkel? Of bent u aannemer en zoekt u  een plek voor uw gereedschap. Dan is een opslagruimte bij VOORWINDEN Self Storage de oplossing. Makkelijk bereikbaar, ruime openingstijden en tegen een scherp tarief.

Wij zijn altijd in de buurt!

OPSLAG VOORWINDEN heeft een tweetal hoofdlocaties waar u uw spullen kunt onderbrengen. Te weten; Bergschenhoek. Daarnaast verhuren we opslagunits op locaties bij bedrijven en klanten thuis. Kortom, OPSLAG VOORWINDEN is altijd bij u in de buurt binnen de regio Zuid Holland.

Dit is de locatie van Opslag Voorwinden

Opslag Bergschenhoek
Warmoeziersweg 20
2661 EH, Bergschenhoek

VOORDELEN

Bereikbaarheid 94%
Faciliteiten 88%
Gemak 97%

BEREIKBAARHEID UNIT

08.00 – 20.00 UUR

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

Onze aanpak is nuchter, helder en vooral goedkoop.

Dit klinkt zo makkelijk maar de uitvoering ervan kan een stuk ingewikkelder zijn. Hierom hebben een aantal speerpunten ontwikkeld om u beter van dienst te zijn! Aandachtspunten die logisch lijken, maar die toch niet altijd in de praktijk worden gebruikt. Vandaar een kleine opsomming voor u, zodat u uw keuzes wellicht beter kunt maken!

 • Kies de hoeveelheid ruimte die u nodig hebt – Of het nu om enkele dozen gaat of een volledige inboedel, bij OPSLAG VOORWINDEN vindt u altijd de juiste opslagruimte.

 • Vraag advies  – Vaak hebt u minder ruimte nodig dan u denkt.

 • Ruime openingstijden voor toegang tot uw opslagruimte – Het brengen en ophalen van uw spullen is dus geen enkel probleem.

 • Van opslagruimte verwisselen – Wanneer u meer opslagbehoefte heeft, kunt u op elk moment naar een grotere opslagruimte overstappen. Zonder extra kosten!
 • Makkelijk in- en uitladen – U kunt het terrein oprijden en onze brede toegangen zijn geschikt om zo uw voorraad e.d. in en uit te laden.

BEL ONS 06 53 980 398

WAAROM OPSLAG VOORWINDEN?

Opslagruimte huren bij Opslag Voorwinden, de beste optie voor uw spullen:

 • U betaalt alleen voor de ruimte die u nodig hebt

 • U bent niet gebonden aan een bepaalde huurperiode of opslagruimte

 • U hebt dagelijks toegang tot uw spullen

 • Met uw auto rijden tot aan uw opslagruimte, gelegen op de begane grond

 • Camera’s, hek met toegangscode, opslagruimtes met alle certificaten!

klanttevredenheid

EENVOUD IS TROEF

Opslag Voorwinden heeft op een tweetal locaties opslagruimtes voor u klaar staan. Ondanks dat onze insteek “eenvoud is troef” is, zijn deze units hypermodern en veilig!

De eenvoud zit hem in een een aantal voordelen, zoals flexibiliteit, degelijkheid, gemak en uiteraard een scherp tarief. Het huren van een opslagruimte bij ons is eenvoudig, gemakkelijk en wij zijn op beide locaties uitermate goed bereikbaar. Uw spullen staan veilig en uiteraard zijn wij van harte bereid u met advies bij te staan.

VRIJBLIJVEND VERZOEK

Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Vul dan uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op!

  DIRECT CONTACT

  06 53 980 398

  OF STUUR EEN BERICHT

  klantenservice@opslagvoorwinden.nl

  UNIT BEREIKBAAR

  Maandag t/m Vrijdag 8.00 – 19.00
  Zaterdag 8.00 – 12.00
  Zondag: gesloten

  DIRECT CONTACT

  06 53 980 398

  OF STUUR EEN BERICHT

  klantenservice@opslagvoorwinden.nl

  UNIT BEREIKBAAR

  Maandag t/m Vrijdag 8.00 – 20.00
  Zaterdag 8.00 – 12.00
  Zondag: gesloten