OPSLAG TIJDENS VERHUIZING

Een verhuizing is vaak een hectische periode. Daarom letten wij graag op uw meubels en huishoudelijke apparaten. Zo kunt u zorgeloos verhuizen!

VERHUIZING

Opslagruimte huren bij OPSLAG VOORWINDEN is heel gemakkelijk tijdens een verhuizing. In 4 eenvoudige stappen is het geregeld. Kies een opslagruimte, reserveer uw opslagruimte, pak uw spullen in en verhuis uw spullen!

verhuizen

Het gemak tijdens een verhuizing

Tijdens een verhuizing zijn er meerdere momenten denkbaar dat het handig is om uw spullen op te slaan. Dit begint al als het huis in de verkoop gaat. Een opgeruimd en leeg huis verkoopt makkelijker. En is het huis dan eenmaal verkocht dan kan er tussentijdse opslag nodig zijn. Als de spullen opgeslagen staan, dan geeft dat rust om zelf opzoek te gaan naar een nieuw huis.

Opslag tijdens een verbouwing

 • Orde scheppen – Een woning die ruimer lijkt, is makkelijker te verkopen.

 • Kamers opruimen – Bewaar de spullen die u niet dagelijks nodig hebt op een andere plek. Zo voorkomt u dat uw kamers boordevol dozen staan.

 • Kleiner gaan wonen – Verhuist u naar een kleinere woning, maar wilt u wel uw spullen bewaren? Dan is een opslagruimte dé oplossing.

 • Samenwonen – Sla de spullen die u dubbel hebt op, zodat u rustig kunt uitzoeken wat er meegaat naar uw nieuwe huis.

 • Op zoek naar de ideale woning – Heeft u uw huis verkocht maar nog geen nieuwe woning gevonden? Tijdelijke opslag kan uitkomst bieden. Neem alleen mee wat u nodig hebt en laat de rest mooi ingepakt zitten tot u definitief verhuist.

VOORDELEN

Bereikbaarheid 94%
Faciliteiten 88%
Gemak 97%

BEREIKBAARHEID UNIT

08.00 – 20.00 UUR

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

Onze aanpak is nuchter, helder en vooral goedkoop.

Dit klinkt zo makkelijk maar de uitvoering ervan kan een stuk ingewikkelder zijn. Hierom hebben een aantal speerpunten ontwikkeld om u beter van dienst te zijn! Aandachtspunten die logisch lijken, maar die toch niet altijd in de praktijk worden gebruikt. Vandaar een kleine opsomming voor u, zodat u uw keuzes wellicht beter kunt maken!

 • Kies de hoeveelheid ruimte die u nodig hebt – Of het nu om enkele dozen gaat of een volledige inboedel, bij OPSLAG VOORWINDEN vindt u altijd de juiste opslagruimte.

 • Vraag advies  – Vaak hebt u minder ruimte nodig dan u denkt.

 • Ruime openingstijden voor toegang tot uw opslagruimte – Het brengen en ophalen van uw spullen is dus geen enkel probleem.

 • Van opslagruimte verwisselen – Wanneer u meer opslagbehoefte heeft, kunt u op elk moment naar een grotere opslagruimte overstappen. Zonder extra kosten!
 • Makkelijk in- en uitladen – U kunt het terrein oprijden en onze brede toegangen zijn geschikt om zo uw voorraad e.d. in en uit te laden.

BEL ONS 010 333 0227

WAAROM OPSLAG VOORWINDEN?

Opslagruimte huren bij Opslag Voorwinden, de beste optie voor uw spullen:

 • U betaalt alleen voor de ruimte die u nodig hebt

 • U bent niet gebonden aan een bepaalde huurperiode of opslagruimte

 • U hebt dagelijks toegang tot uw spullen

 • Met uw auto rijden tot aan uw opslagruimte, gelegen op de begane grond

 • Camera’s, hek met toegangscode, opslagruimtes met alle certificaten!

klanttevredenheid

EENVOUD IS TROEF

Opslag Voorwinden heeft op een tweetal locaties opslagruimtes voor u klaar staan. Ondanks dat onze insteek “eenvoud is troef” is, zijn deze units hypermodern en veilig!

De eenvoud zit hem in een een aantal voordelen, zoals flexibiliteit, degelijkheid, gemak en uiteraard een scherp tarief. Het huren van een opslagruimte bij ons is eenvoudig, gemakkelijk en wij zijn op beide locaties uitermate goed bereikbaar. Uw spullen staan veilig en uiteraard zijn wij van harte bereid u met advies bij te staan.

VRIJBLIJVEND VERZOEK

Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Vul dan uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op!

  DIRECT CONTACT

  010 333 0227

  OF STUUR EEN BERICHT

  klantenservice@opslagvoorwinden.nl

  UNIT BEREIKBAAR

  Maandag t/m Vrijdag 8.00 – 19.00
  Zaterdag 8.00 – 12.00
  Zondag: gesloten

  DIRECT CONTACT

  010 333 0227

  OF STUUR EEN BERICHT

  klantenservice@opslagvoorwinden.nl

  UNIT BEREIKBAAR

  Maandag t/m Vrijdag 8.00 – 20.00
  Zaterdag 8.00 – 12.00
  Zondag: gesloten