TIPS EN TOOLS

Nu u weet welke oplossingen wij aanbieden, is het handig om wat tips en tricks mee te krijgen die wij uit ervaring op gedaan hebben. Verder op deze pagina vind u nuttige informatie over de inpak- en opslag tips.

INPAK- EN OPSLAGTIPS

Opslagruimte huren bij OPSLAG VOORWINDEN is heel gemakkelijk. Het is in vier stappen geregeld:

 • Kies een opslagruimte
 • Reserveer de opslagruimte
 • Pak uw spullen in
 • Verplaats uw spullen van huis naar de self storage
tips en tools3

Praktische informatie voor uw opslag

Om het in gebruik nemen van een opslagruimte geen teleurstelling te laten worden, vindt u hier alle nodige info om uw spullen als een professional in te pakken. Zodoende zult u merken dat u uw nieuwe ruimte veel efficiënter zult gebruiken dan dat u gewoon random zonder plan uw units inricht.

Inpaktips

 • Kies de juiste doos – Eén grote doos biedt ongeveer evenveel ruimte als vier kleine tot middelgrote dozen. Gebruik de kleinere dozen voor zwaardere spullen, zoals boeken en servies; de grote dozen lenen zich goed voor lichtere spullen als beddengoed, dekens en linnengoed. Vuilniszakken zijn niet geschikt om uw spullen in te verpakken. Ze scheuren makkelijk en ventileren niet, waardoor schimmel kan ontstaan.

 • Maak de dozen niet te zwaar – U moet de volle doos nog makkelijk kunnen tillen. Leg zwaardere spullen onderin, zodat deze een stabiele basis vormen. Zorg ervoor dat de dozen ‘vierkant’ blijven en niet uitstulpen aan de zijkant of bovenkant. Zo blijven ze stabiel als ze opgestapeld in de opslag staan. Maar het is ook belangrijk dat de dozen niet te leeg zijn.

  Als de doos halfvol is, kan de inhoud onderweg gaan schuiven. Ook kan de doos inzakken onder het gewicht van zwaardere dozen of spullen. Gebruik piepschuimchips om leegtes op te vullen zonder gewicht toe te voegen.

 • Gebruik kledingdozen – Voorkom dat broeken, jurken, pakken en avondkleding kreuken of beschadigen en hang ze in een kledingdoos. Met kledingdozen bent u minder tijd kwijt aan in- en uitpakken, omdat u hangende kleding rechtstreeks vanuit de kast in de dozen kunt hangen en andersom. Deze dozen kunt u ook gebruiken voor gordijnen en beddengoed, of om er tuingereedschap en garagespullen in te bewaren.

 • Plak de dozen dicht – Tape van een goede kwaliteit is onmisbaar. Door de dozen dicht te plakken met tape behouden ze hun vorm en worden uw spullen beschermd. Plak vooral de onder- en bovenkant stevig dicht met brede tape.

 • Schrijf erop wat erin zit – Gebruik een zwarte markeerstift om op de doos te schrijven wat erin zit. Zo hoeft u later niet alle dozen te doorzoeken als u iets nodig hebt.

 • Markeer de bovenkant – Geef op dozen met breekbare inhoud aan wat de bovenkant is. Kwetsbare zaken als glaswerk, fotolijstjes en lampen kunnen bijvoorbeeld makkelijk beschadigen als ze verkeerd worden opgeslagen.

 • Bereid elektrisch gereedschap voor – Wilt u een grasmaaier, trimmer of bladblazer opslaan, leeg dan van tevoren de brandstoftank. Zo voorkomt u dat andere spullen in de opslag naar brandstof gaan ruiken, en dat uw kleren en andere spullen schade oplopen in geval van lekkage.

 • Dek meubels af – Dek de meubels af met beschermend materiaal zodat ze niet beschadigen tijdens het transport of in de opslag. Haal de kussens van de bank en verpak of wikkel ze in plastic.

 • Maak spullen zo klein mogelijk – Veel dingen kunnen kleiner worden gemaakt. U kunt bijvoorbeeld een bedframe uit elkaar halen, zodat het makkelijker in de opslagruimte past. Bind frames bij elkaar met tape (gebruik de niet-plakkende kant om lijmresten te voorkomen). Doe de schroeven in een plastic zakje en plak dit op het frame.

VOORDELEN

Bereikbaarheid 94%
Faciliteiten 88%
Gemak 97%

BEREIKBAARHEID UNIT

08.00 – 19.00 UUR

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

Onze aanpak is nuchter, helder en vooral goedkoop.

Dit klinkt zo makkelijk maar de uitvoering ervan kan een stuk ingewikkelder zijn. Hierom hebben een aantal speerpunten ontwikkeld om u beter van dienst te zijn! Aandachtspunten die logisch lijken, maar die toch niet altijd in de praktijk worden gebruikt. Vandaar een kleine opsomming voor u, zodat u uw keuzes wellicht beter kunt maken!

 • Kies de hoeveelheid ruimte die u nodig hebt – Of het nu om enkele dozen gaat of een volledige inboedel, bij OPSLAG VOORWINDEN vindt u altijd de juiste opslagruimte.

 • Vraag advies  – Vaak hebt u minder ruimte nodig dan u denkt.

 • Ruime openingstijden voor toegang tot uw opslagruimte – Het brengen en ophalen van uw spullen is dus geen enkel probleem.

 • Van opslagruimte verwisselen – Wanneer u meer opslagbehoefte heeft, kunt u op elk moment naar een grotere opslagruimte overstappen. Zonder extra kosten!
 • Makkelijk in- en uitladen – U kunt het terrein oprijden en onze brede toegangen zijn geschikt om zo uw voorraad e.d. in en uit te laden.

BEL ONS 010 333 0227

WAAROM OPSLAG VOORWINDEN?

Opslagruimte huren bij Opslag Voorwinden, de beste optie voor uw spullen:

 • U betaalt alleen voor de ruimte die u nodig hebt

 • U bent niet gebonden aan een bepaalde huurperiode of opslagruimte

 • U hebt dagelijks toegang tot uw spullen

 • Met uw auto rijden tot aan uw opslagruimte, gelegen op de begane grond

 • Camera’s, hek met toegangscode, opslagruimtes met alle certificaten!

klanttevredenheid

EENVOUD IS TROEF

Opslag Voorwinden heeft op een tweetal locaties opslagruimtes voor u klaar staan. Ondanks dat onze insteek “eenvoud is troef” is, zijn deze units hypermodern en veilig!

De eenvoud zit hem in een een aantal voordelen, zoals flexibiliteit, degelijkheid, gemak en uiteraard een scherp tarief. Het huren van een opslagruimte bij ons is eenvoudig, gemakkelijk en wij zijn op beide locaties uitermate goed bereikbaar. Uw spullen staan veilig en uiteraard zijn wij van harte bereid u met advies bij te staan.

VRIJBLIJVEND VERZOEK

Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Vul dan uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op!

  DIRECT CONTACT

  06 53 980 398

  OF STUUR EEN BERICHT

  klantenservice@opslagvoorwinden.nl

  UNIT BEREIKBAAR

  Maandag t/m Vrijdag 8.00 – 19.00
  Zaterdag 8.00 – 12.00
  Zondag: gesloten

  DIRECT CONTACT

  06 53 980 398

  OF STUUR EEN BERICHT

  klantenservice@opslagvoorwinden.nl

  UNIT BEREIKBAAR

  Maandag t/m Vrijdag 8.00 – 20.00
  Zaterdag 8.00 – 12.00
  Zondag: gesloten