VOOR ONDERNEMERS ZAKELIJKE OPSLAG

Heeft u voorraad van spullen die verkocht worden via een webwinkel? Of bent u aannemer en zoekt u een plek voor uw gereedschap. Dan is een opslagruimte bij OPSLAG VOORWINDEN opslagruimten de oplossing.

ZAKELIJKE OPSLAG

U bent een (kleinschalig) ondernemer zonder eigen bedrijfsruimte of kantoor? U bent internet ondernemer met een webwinkel(s), maar wil nog geen groot bedrijfspand huren. U bent ZZPér en heeft wat extra ruimte nodig voor gereedschappen en voorraad. In alle hier geschetste situaties is het huren van een opslagruimte een efficiënte en zeer praktische oplossing!

opslagunit-inrichting

OPSLAG VOORWINDEN biedt in veel situaties de ideale oplossing voor de hierboven genoemde zakelijke opslag en uiteraard nog veel meer zakelijke toepassingen, zoals:

FLEXIBILITEIT

Van u als ondernemer wordt verlangt dat u dynamisch en flexibel bent. Het is dan ook evident dat u dit van uw partners ook eist. Dit mee schakelen staat bij ons hoog in het vaandel en door onze flexibele aanpak / werkwijze lopen uw zaken gesmeerd!

 • Kies de hoeveelheid ruimte die u nodig hebt – Of het nu om enkele dozen gaat of een bestelbus vol gereedschap, bij OPSLAG VOORWINDEN vindt u altijd de juiste opslagruimte.

 • Altijd toegang tot uw spullen – U werkt niet altijd van 9 tot 5. Wij ook niet. Daarom hanteren wij royale openingsrijden voor onze zakelijke klanten. Heel fijn als u dringend iets nodig hebt.

 • Korte- en langetermijnopslag – Wilt u uw kantoorspullen enkele dagen opslaan of zoekt u langdurige opslag voor uw voorraad of gereedschap? Bij ons kunt u terecht voor zowel korte- als langetermijnopslag.

 • Van opslagruimte veranderen – Wanneer uw bedrijf groeit, kunt u op elk moment naar een grotere opslagruimte overstappen, zonder extra kosten.

 • Makkelijk in- en uitladen – U kunt het terrein oprijden en onze brede toegangen zijn geschikt om zo uw voorraad of gereedschap in en uit te laden.

RUIME OPENINGSTIJDEN

WAAROM OPSLAG VOORWINDEN?

Opslagruimte huren bij Opslag Voorwinden, de beste optie voor uw spullen:

 • U betaalt alleen voor de ruimte die u nodig hebt

 • U bent niet gebonden aan een bepaalde huurperiode of opslagruimte

 • U hebt dagelijks toegang tot uw spullen

 • Met uw auto rijden tot aan uw opslagruimte, gelegen op de begane grond

 • Camera’s, hek met toegangscode, opslagruimtes met alle certificaten!

klanttevredenheid

EENVOUD IS TROEF

Opslag Voorwinden heeft op een tweetal locaties opslagruimtes voor u klaar staan. Ondanks dat onze insteek “eenvoud is troef” is, zijn deze units hypermodern en veilig!

De eenvoud zit hem in een een aantal voordelen, zoals flexibiliteit, degelijkheid, gemak en uiteraard een scherp tarief. Het huren van een opslagruimte bij ons is eenvoudig, gemakkelijk en wij zijn op beide locaties uitermate goed bereikbaar. Uw spullen staan veilig en uiteraard zijn wij van harte bereid u met advies bij te staan.

VRIJBLIJVEND VERZOEK

Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Vul dan uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op!

  DIRECT CONTACT

  085 002 8160 (Gouda)
  010 333 0227(Bergschenhoek)

  OF STUUR EEN BERICHT

  klantenservice@opslagvoorwinden.nl

  UNIT BEREIKBAAR

  Maandag t/m Vrijdag 8.00 – 19.00
  Zaterdag 8.00 – 13.00
  Zondag: gesloten

  DIRECT CONTACT

  085 002 8160 (Gouda)
  010 333 0227(Bergschenhoek)

  OF STUUR EEN BERICHT

  klantenservice@opslagvoorwinden.nl

  UNIT BEREIKBAAR

  Maandag t/m Vrijdag 8.00 – 19.00
  Zaterdag 8.00 – 13.00
  Zondag: gesloten